Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

MF-7900-E22 - Со мануелен апарат

MF-7900-E22/UT - Со мануелен апарат (сечење конец)

MF-7900-E23 - Со апарат на воздух

MF-7900-E23/UT - Со апарат на воздух (сечење конец)

 

Се употребува при нашивање спандекс трака - колан на долен веш.

Лесно и едноставно шиење на еластична трака на колан, каде што и самите штепови треба да бидат еластични.

  

Назив на модел MF-7900-E22,23/PL
Подмачкување Автоматско (каса: без подмачкување)
Макс. брзина на шиење 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 5.6, 6.4 мм
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Повеќе во оваа категорија: « MF-3620 - Маузер со 4 игли
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020