Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

MF-7900-E11 - Цилиндричен ибердек за еластична трака со десен нож за материјал

MF-7900-E11/UT - Цилиндричен ибердек за еластична трака со десен нож за материјал и сечење конец

MF-7900D-E11 - Цилиндричен ибердек за еластична трака со десен нож за материјал (полусува глава)

MF-7900D-E11/UT - Цилиндричен ибердек за еластична трака со десен нож за материјал и сечење конец (полусува глава)

 

 

Модел дизајниран за нашивање безконечна еластична рамна трака на боксерки и други артикли. 

Десниот нож за материјал го сечењ дури и повеќеслојниот материјал за довивање на рамен идеален штеп на крајот од процесот.

Десниот нож со леснотија се заменува или остава надвор од функција, при што многу лесно се штелуваат и грајферите.

Ибердекот е опремен со пулер од задната страна.

 

Назив на модел MF-7900-E11/PL MF-7900D-E11
Подмачкување Автоматско (каса: без подмачкување)
Макс. брзина на шиење 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 4.0,5.6,6.4 мм 5.6 мм
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020