Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 

Дизајнирана за порабување на модерниве материјали во денешно време т.е. еластични материјали, како спортски мајци, долна облека, спортска опрема и друго.

При шиење се порабва и долниот дел од порубениот материјал со помош на страничниот нож.

 

Назив на модел MF-7900D-H24 MF-7900D-H25
Макс. брзина на шиење 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 3.2, 4.0 мм 5.6, 6.4 мм
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под

Медија

JUKI MF-7923D-H25-E56/UT59
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020