Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 Најдобар модел дизајниран за порабување ракав и долен дел на мајци, поло мајци и др.

Вграден нож за порамнување на материјалот до штепот низ целиот процес на шиење / порабување.

 

Назив на модел MF-7900-H22,23/UT MF-7900D-H22,23
Макс. брзина на шиење 6000 бод/мин 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 4.0,4.8,5.6,6.4 мм 4.0, 5.6, 6.4 мм
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022