Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 

 

Машината е дизајнирана за поруб со еластилна трака на мајци и долен веш. 

Овој модел е најкорисен за нашивање еластична трака на купаќи, долен веш и мајкчи.

Се нашива еластичната трака кој предходно е поминат на оверлок. 

 

Назив на модел MF-7900-H11/PL
Модел Порабување
Макс. брзина на шиење 5000 бод/мин
Размак на игли (мм)  5.6, 6.4 мм
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022