Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

MF-7900-U11 - Цилиндричен стандарден ибердек

MF-7900-U11/UT - Цилиндричен ибердек со сечење конец

MF-7900D-U11 - Цилиндричен ибердек со полусува глава

MF-7900D-U11/UT - Цилиндричен ибердек со сечење конец, полусува глава

 

Машината е дизајнирана за лесно нашивање еластична трака на шорцеви, долен веш и друга облека.

Вградениот систем со нож од десната страна го порамнува нашиениот повеќеслоен материјал под идеална прецизност.

 

Назив на модел MF-7900-U11 MF-7900D-U11
Модел Универзален модел
Макс. брзина на шиење 6500 бод/мин 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 3.2, 4.0, 4.8, 5.6, 6.4 мм 4.0, 5.6, 6.4 мм
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020