Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 

Специјално дизајнирана ибердек машина за порабување обични или поло мајчки.

Дигиталниот механизам од пулер каишник ја избегнува појавата на прекршување при шиење/порабување, ненадејно влечење на материјал, ситнење на шавот при шиење на повеќеслојни материјали, кое во највеќе се појавува при шиење на еластични материјали, но со ново патентираниот дигитален механизам - палет пулер ваквите проблеми стануваат минато.

Дигиталниот горен пулер безпрекорно го транспортира материјалот, со тоа се добива безпрекорен шав на било каков материјал. Разлика од користење стандерден долен и горен транспорт во споредба со дигиталниот палет пулер систем е во тоа што, со овој систем не се појавува никаква трага од влечење на материјалот дури кога се работи и со екстра лесни материјали.

 

Назив на модел MF-7912DRH24 MF-7913DRH24
Модел

Полу сува глава

2 игли за порабуање

Полу сува глава

3 игли за порабување

Макс. брзина на шиење 5000 бод/мин
Механизам за транспорт Дигитален горен транспорт со палет пулер
Должина на бод 0.9 - 3.6 мм
Размак на игли (мм)  
Игла UY128GAS #9S~#12S(#10S)
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под

Медија

JUKI MF-7500DR-H24 Cilindricen iberdenso digitalen puler kaisni za porabuvanje
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020