Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

MF-7500-C11 -Ибердек за паспул

MF-7500D-C11 -Ибердек за паспул со полусува глава

 

Прилагоден модел на ибердек за нашивање паспул трака на долен веш, трикотажна и друга облека.

Ефиаксноста е уште поголема со вградениот систем TC16 за сечење паспул од задната страна.

 

Назив на модел MF-7500/C11 MF-7500D/C11
Модел Паспулар
Макс. брзина на шиење 6500 бод/мин 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 3.2, 4.0, 4.8, 5.6, 6.4 мм 5.6,6.0,6.4 мм
Должина на бод 1.2 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020