Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

MF-7500-U11 - Рамен стандарден ибердек

MF-7500-U11/UT - Рамен ибердек со сечење конец

MF-7500D-U11 - Рамен ибердек со полусува глава

MF-7500D-U11/UT - Рамен ибердек со сечење конец, полусува глава

 

Ибердек машина за порабување ракави или долен дел од мајчки и за процес на поклопување при спортски и трикотажни артикли. Предиот капак е скратен за да се им се олесни на операторите да се доближат се повеќе до папучата, со цел зголемување на ефикасноста при шиење и тн.

 

Назив на модел MF-7500/U11 MF-7500D/U11
Модел Универзален модел
Макс. брзина на шиење 6500 бод/мин 5000 бод/мин
Размак на игли (мм) 3.2, 4.0, 4.8, 5.6, 6.4 мм 5.6,6.0,6.4 мм
Должина на бод 1.2 - 3.6 мм
Игла UY128GAS( #10S) #9S~#12S
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под
Повеќе во оваа категорија: MF-7500-C11 - Ибердек паспулар »
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022