Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

  • Максимално го намалува канцерогенското дејството на препаратите за растворување на маст

  • Економична машина за секаков вид на флека
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

  • Мотор за вакум: 0,55 kW
  • Поврзување на воздух: 1 x 1/2" 6bar
  • Потрошувачка на воздух: 8-30 l/min
Одбележен под
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2020