Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

  • Со вградената технологија за затоплување од алумински блокови ја штити топлината
  • Со помош на контрола на независната топлина, притисок и брзина, кај осетливите материјали се постигнува совршен квалитет
  • Систем на двоен притисок
  • ОПЦИОНО: Со дупли цилиндри напред и назад

 

 Тип

Должина

Висина

Ширина

Греач

Мотор

Притисок

650 TY/TTY

3320/3690

1380/1380

1100/1100

12 kW

0.37 kW

5 Bar

750 TY

3320/3690

1380/1380

1200/1200 12 kW 0.37 kW

5 Bar

1000 TY 3320/3690 1380/1380 1460/1460 15 kW 0.37 kW 5 Bar
1200 TY 3320/3690 1380/1380 1660/1660 18 kW 0.37 kW 5 Bar
1500 TY 3320/3690 1380/1380 1940/1940 27 kW 0.37 kW 5 Bar
1800 TY 3320/3690 1380/1380 2240/2240 30 kW 0.37 kW 5 Bar
2000 TY 3320/3690 1380/1380 2460/1460 33 kW 0.37 kW 5 Bar

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)
Одбележен под
Повеќе во оваа категорија: « F01 - Мини преса за лепење флизелин
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022