Испечатете ја страната
TORIA 8001 - zavaruvanje sav so topol vozduh

TORIA 8001 се користи за заварување шав на секаков материјал со помош на топол воздух, со намена да го осигури сошиениот шав или да ја укрути врската од ултрасонично спојување.

Карактеристики:
  • Безпрекорен резултат при медицински материјали
  • Екран на допир и во боја со можност за меморирање програми
  • Брзо ракување со автоматски режим на сечење и додавање трака
  • Електронско сепаратно штелување брзина на долниот и горниот ваљак
  • Електронско штелување притисок преку панел
  • Вграден систем за аларм и за приказ на информации
  • Висококвалитет греач за топол воздух, кој се штелува до максимални 750 степени
  • Цуцла за воздух подеслив во три агли
 
СПЕЦИФИКАЦИЈА:
 Електрикa  4.100 Watt
 Ширина на вањак
(опција)
 8-40 мм
 Брзина  23 м/мин.
 Притисок  > 0.7 бар
 Ширина на горен ваљак  25.4 мм
 Ширина на долен ваљак  31 мм
 Димензии 1200 х 710  х 1771 мм 
 Тежина

150 кг

Максимална температура 750 степени
Ширина на цуцла 22 мм

 

За повеќе информации за производот кликнеде ОВДЕ!
 
 
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Медија

Логирајте се за да поставите коментар