Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

epa k08 - pakuvanje kosuli
 • Стандардно пакување на секоја величина на кошула
 • Висината на масата се штелува према потребата на операторот
 • Универзален калап за сите величини
 • Калапот се шири и собира и по должина и по ширина
 • Вграден греач кој ја формира крагната за да има идентичен изглед при пакувањата
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Неможе да се пријавите самите

 • Модел: EPA K08
 • Димензии: 92 x 130 x 125
 • Тежина: 75 kg
 • Електрика: 220 V
 • Моќ: 0,1 KW
 • Капацитет: 50 ком/час
 • Притисок: 6 Bar
Одбележен под

Медија

EPA K08 - Pakuvanje kosuli
Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2022