Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Машини за паспул

Машини за паспул (1)

Машини за сечење паспул со еден нож

Погледнете ги предметите...
Оверлок системи

Оверлок системи (3)

Автоматски оверлок системи

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022