Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Делови за прави машини

Делови за прави машини (0)

Делови за индустриски прави машини со зрнчан бод

Погледнете ги предметите...
Делови за оверлок машини

Делови за оверлок машини (0)

Делови за индустриски оверлок машини за шиење

Погледнете ги предметите...
Делови за ибердек машини

Делови за ибердек машини (0)

Делови за индустриски ибердек машини

Погледнете ги предметите...
Делови за ланчан бод

Делови за ланчан бод (0)

Делови за индустриски машини за ланчан бод

Погледнете ги предметите...
Делови за пунтерица-копчарка

Делови за пунтерица-копчарка (0)

Делови за индустриски пунтерици (рингличарки) и копчарки

Погледнете ги предметите...
Делови за рупичарки

Делови за рупичарки (0)

Делови за индустриски рупичарки (иличарки)

Погледнете ги предметите...
Разни делови за машини

Разни делови за машини (0)

Делови за разни индсутриски машини

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022