Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Вакумски маси за пеглање

Вакумски маси за пеглање (17)

Маси за пеглање со вакум и дување

Погледнете ги предметите...
Преси за пеглање

Преси за пеглање (29)

Автоматски преси за пеглање разни операции

Погледнете ги предметите...
Казани за стварање пареа

Казани за стварање пареа (3)

Електрични казани за стварање пареа под притисок

Погледнете ги предметите...
Генератори за стварање пареа

Генератори за стварање пареа (2)

Генератори на нафта/гас за стварање пареа под притисок

Погледнете ги предметите...
Машини за пеглање трико

Машини за пеглање трико (6)

Преси за пеглање трикотажни материјали

Погледнете ги предметите...
Фиксир преси

Фиксир преси (2)

Фиксир преса за лепење флизелин

Погледнете ги предметите...
Дувалки

Дувалки (7)

Дувалки за пеглање

Погледнете ги предметите...
Трансфер преси

Трансфер преси (7)

Тостер преси за трансфер под температура и притисок

Погледнете ги предметите...
Машини за хемиско чистење

Машини за хемиско чистење (4)

Машини за хемиско чистење

Погледнете ги предметите...
Машини за индустриско перење и сушење

Машини за индустриско перење и сушење (1)

Машини за индустриско перење и сушење алишта

Погледнете ги предметите...
Останати производи

Останати производи (4)

Останати разни производи

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022