Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 • Previous
 • Next
 • JEUX CS-680 Пневматска тостер преса

  JEUX CS-680 Пневматска тостер преса

  Пневматска тостер преса со две работни полиња

  ПОВЕЌЕ

 • Палстични паси од JUKI

  Палстични паси од JUKI

  Нови паси произведени од JUKI во Јапонија

  ПОВЕЌЕ

 • JUKI Оверлок

  JUKI Оверлок

  Автоматски оверлок машини JUKI

  ПОВЕЌЕ

 • DDL-7000A

  DDL-7000A

  Нова права машина без компромиси

  ПОВЕЌЕ

 • Едноставно паметна серија

  Едноставно паметна серија

  Нова економична серија машини од JUKI

  ПОВЕЌЕ

 • SILTER

  SILTER

  КАЗАНИ ЗА ПАРЕА СО ПЕГЛА

  ПОВЕЌЕ

 • TORIA создадена за медицинска опрема

  TORIA создадена за медицинска опрема

  TORIA машини за осигурување шав со топол воздух

  ПОВЕЌЕ

 • ПЛАКЕТА ОД JUKI ЗА 2020

  ПЛАКЕТА ОД JUKI ЗА 2020

  ПЛАКЕТА ЗА НАЈДОБАР ДИСТРИБУТЕР ЗА 2020 ВО МАКЕДОНИЈА

  ПОВЕЌЕ

Новости

ДАСА © 2022